Заключителна конференция по проект ALL Now / Accessibility for Leisure in Life now

1logo AllnowБългарската търговско-промишлена палата (БТПП) е домакин на международна конференция в сектора туризъм-28 ноември 2017г. Зала А, на ул. Искър № 9 от 9:30 часа. Конференцията се провежда по линия на проект АLL Now, който се изпълнява в партньорство с осем чуждестранни организации.

ALL Now цели да създава и насърчава прилагането на единен модел за достъпен Европейски туристически маршрут. Цели още да насърчи МСП в сферата на туризма да достигнат до една нова целева група – хората със специални нужди (намалена подвижност, намален слух и др.), чрез промотиране на достъпен за всички туризъм, създаване на достъпни услуги и примерен маршрут с достъпни дестинации в България, Италия и Германия.

Конференцията ще запознае представители на публичната администрация, неправителствени и браншови организации, фирми в туристическа сектор, журналисти и други заинтересовани лица с постигнатите от проекта резултати, а също така и с актуални за България и ЕС теми като перспективите и предизвикателствата пред достъпността в сектора на туризма и ползите от използването на универсален модел за достъпни туристически маршрути.

Партньори по проекта са: Италианска търговско-промишлена палата за Германия (Германия); Национална асоциация на италианските търговско-промишлени палати (Италия); Регион Марке (Италия); Village for all – V4A (Италия); Италиански институт за Туризъм за всички (Италия); Асоциация на хотелиерите в Италия (Италия); Българска търговско-промишлена палата (България); Горанов И и В ООД (България); Университет за приложни науки Анхалт (Германия).

Поради ограничения брой места, моля да заявите предварително своето участие като се регистрирате на следния адрес: https://page.co/5w7E .

За повече информация, моля, свържете се с Европейския иновационен и информационен център в БТПП:

Е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Тел: 02 / 8117 505/515/525

В момента има 100  гости и няма потребители и в сайта

Top