en

Европейската платформа за сътрудничество на клъстери подкрепя бизнеса с платформа посветена на темата COVID-19

clustercollaboration.euЕвропейската платформа за сътрудничество на клъстери (ECCP) създаде специалeн уеб портал за подкрепа усилията на индустриалните клъстери за справяне с предизвикателствата, поставени от COVID-19 в Европа: За достъп кликнете тук: https://www.clustercollaboration.eu/coronavirus

Тази уеб страница има за цел да улесни взаимодействието на клъстерите и всички свързани с тях икономически оператори, за да позволи бързи и директни отговори на свързаните с Пандемията въпроси, както и обмен на информация и добри практики по темата.

Платформата ще служи като едно гише, където може да се намерят актуални новини относно действията и решенията на Европейската комисия и държавите-членки на ЕС, информация относно промени влияещи върху функционирането на вътрешния пазар, решения и възможности за финансиране. ECCP също работи за откриване на дискусионен форум, където участниците могат да споделят своя опит, решения, искания и въпроси.

При въпроси свързани с Единния пазар или европейското законодателство, не се колебайте да се свържете с Enterprise Europe Network!

В момента има 26  гости и няма потребители и в сайта

Top