en

Тринадесети Националн иновационен форум България в глобалните технологични вериги

1Innovation WideТринадесети Националн иновационен форум " България в глобалните технологични вериги", който ще се състои на 15 декември от 10:30 до 12:30 ч. в хотел София Балкан (бившия Шератон). На форума, както знаете, ще се представи докладът Иновации.бг и ще се състои церемонията по награждаването в Конкурса за иновативно предприятие на годината с участието на Президента Румен Радев. Поканата - програма е в писмото по-долу. В нея има и линк за предварителна регистрация. Можете да я разпространите и сред ваши партньори, които се интересуват от темите на събитието.

Националният иновационен форум е ежегодно събитие, с традиции в България, което обединява усилията на всички заинтересовани страни за подобряване на иновационната среда в страната. Форумът е най-представителната национална иновационна платформа за сътрудничество между фирмите и научните среди; между български и чуждестранни организации, насоченa към стимулиране на националната икономика и повишаване на конкурентоспособността на българските фирми чрез внедряване на нови технологии, производство на нови изделия и продукти и коопериране с европейски партньори.

Събитието ексклузивно представя и националния доклад Иновации.бг, който ежегодно изготвя оценка на иновационния потенциал на българската икономика и позицията й в европейски мащаб.

По време на форума с участието на Президента на Република България г-н Румен Радев ще се проведе и церемонията за награждаване на победителите в 13-то издание на Националния конкурс „Иновативно предприятие на годината 2017”.

 

За контакт:

Фондация „Приложни изследвания и комуникации“

тел.: 02/ 973 3000 (вътр. 433, 437)

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

1unnamed061217

В момента има 180  гости и няма потребители и в сайта

Top