en

Проведе се среща на Евроклуба по случай поемането на председателство на Съвета на ЕС от Република Финландия

den na evropaНа 4ти юли 2019г. Enterprise Europe Network към Българската търговско-промишлена палата бе домакин на традиционната среща на Евроклуба по случай разглеждане на постиженията на Румънското председателство на Съвета на ЕС и поемане му от Република Финландия. Участие в срещата взеха Н. Пр. Пайви Блинникка, посланик на Република Финландия в България, Н.Пр. Йон Гълеа, посланик на Румъния в България.

Събитието бе официално открито от г-н Цветан Симеонов, председател на БТПП и проф. Ингрид Шикова, председател на Евроклуба, която подчерта, че през тази година избирателната активност по време на изборите за Европейски парламент е висока, което може да бъде основа за оптимизъм.

Среща на Евроклуба към Българската търговско-промишлена палата по случай поемането на Председателството на Съвета на Европейски съюз Република Финландия

Евроклуб към Българската търговско-промишлена палата организира среща, която ще се проведе на 4 юли 2019г. от 16:00ч.в сградата на БТПП, ул. ”Искър” № 9, зала „А“.

Поводът на срещата е приключването на Румънското председателство на Съвета на Европейски съюз и поемането му от Република Финландия.

Среща на Евроклуба при БТПП Бъдещето на Западните Балкани в Европейския съюз: Ползите за бизнеса

Bulgarian EU presidency logoСреща на Евроклуба към Българската търговско-промишлена палата с цел обсъждане на темата „Бъдещето на Западните Балкани в ЕС: Ползите за бизнеса“ като основен приоритет в рамките на Българското председателството на Съвета на Европейския съюз, започващо на 1 януари 2018г.

Обсъждане в БТПП на приоритетите на Българското председателство на Съвета на ЕС

1snimka11На 12 октомври в БТПП се проведе среща на Евроклуба с цел обсъждане на проектопрограмата на Република България за предстоящото председателство на Съвета на ЕС.

„Бих искала да потвърдя нашето желание да помогнем за провеждането на Българското председателство на Съвета на ЕС. Важно е всички граждани да разбират,

БТПП бе домакин на редовната среща на Евроклуба, която отбеляза поемането на председателството на съвета на ЕС от Република Малта

1btpp sabitieНа редовната си среща по случай поемането на председателството на съвета на ЕС от Република Малта Евроклубът към БТПП отново събра редица дипломати, представители на бизнеса и институциите в страната. По време на срещата на Евроклуба БТПП представи обобщените резултати (презентация БТПП, цяло изследвавне) от проучването за бизнес климата Eurochambres Economic Survey 2017.

12 октомври - предстои среща на Евроклуба към Българска търговско-промишлена палата

1 btpp logoЕnterprise Europe Network към БТПП на 12 октомври 2017 г. от 10:30 ч. в конферентна зала ”А” в сградата на БТПП на ул. “Искър” № 9, гр. София организира среща на Евроклуба към Българска търговско-промишлена палата. Целта на срещата е обсъждане на проектопрограмата на Република България за Председателството на Съвета на ЕС, което ще започне от 1 януари 2018 г.

На 1 януари 2017 г. Република Малта пое председателството на Съвета на Европейския съюз

malta mapБТПП организира среща на Евроклуба към Българската търговско-промишлена палата по случай поемането на председателството на Съвета на Европейския съюз от на 1 януари 2017 г.

БТПП бе домакин на традиционната среща на Евроклуба по повод поемането на Председателството на Съвета на ЕС от Република Словакия

bcci nadpisЕвроклубът към БТПП приветства Председателството на Съвета на ЕС от Република Словакия по време на регулярната си среща, която тази година се проведе на 06.07.2016г. в сградата на Палатата. Евроклубът към БТПП традиционно се събира по случай смяната на ротационното председателство на Съвета на ЕС на всеки шест месеца.

Среща на Евроклуба към Българската търговско-промишлена палата по случай поемането на председателството на Съвета на Европейски съюз от Република Словакия на 1 юли 2016 г.

bratislava16Евроклубът към Българската търговско-промишлена палата организира среща по случай поемането на председателството на Съвета на Европейския съюз от Република Словакия. Срещата ще се проведе на 6 юли 2016г. от 16:30ч. в конферентна зала ”А”, в сградата на БТПП на ул. “Искър” № 9, София.

Традиционната среща на Евроклуба се проведе в БТПП по случай поемането на Председателството на Съвета на ЕС от Кралство Нидерландия

thumb main IMG 2027web01Резултатите от люксембургското председателство на ЕС и приоритетите на току-що започналото холандско председателство представиха в БТПП на среща на Евроклуба при Палатата почетният консул на Великото херцогство Люксембург Саша Безуханова и посланикът на Кралство Нидерландия у нас Том ван Оорсхот.

В момента има 248  гости и няма потребители и в сайта

Top