en

Enterprise Europe Network организира двустранни бизнес срещи в рамките на изложението Futurebuild 2020 в Лондон

Futurebuild 2020Двустранните бизнес срещи на Enteprise Europe Network представляват чудесна възможност за посетителите и изложителите на Futurebuild 2020 да се срещнат с потенциални партньори, чрез предварително насрочени срещи.

Това е отлична среда за доставчици, подизпълнители и дистрибутори да открият най-новите на пазара продукти и услуги, както  и шанс за производителите да се срещнат с партньори и нови клиенти, включително архитекти, търговски представители, инвеститори,строители, изследователски центрове и университети.

Събитието е подходящо за фирми от следните сектори:

  • Енергийна ефективност
  • Нисковъглеродна енергия
  • Строителни материали и други
  • Градска инфраструктура

Срещите ще се проведат в в сектор C140 Knowledge Forum.

За регистрация за двустранните срещи следвайте линка: https://futurebuild-matchmaking-2020.b2match.io/

Самото изложение Futurebuild е международно събитие, по време на което фирми и организации от всякакъв размер могат да представят своите продукти и своя бранд. Над 27 000 участника ще вземат участие в това невероятно събитие, катализатор на промяната и платформа за дискусии между професионалисти, лидери, иноватори и изложители, целящи реални промени в бранша.

За контакт:
Enteprise Europe Network
Имейл: еТози имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.тел: +35928117515/505

В момента има 63  гости и няма потребители и в сайта

Top