en

Конкурсът „Иновативно предприятие на годината 2020“ стартира и продължава до 21 октомври 2020 г.

 

InnoAWard2020 small finalНационалният конкурс „Иновативно предприятие на годината 2020“ стартира кампанията по набиране на кандидати. Инициативата търси български новостартиращи и утвърдени предприятия, които успешно са разработили и внедрили иновации в своето производство и управление, предоставяне  и управление на услуги. Конкурсът „Иновативно предприятие на годината 2020“ се провежда под егидата на Президента на Р. България Румен Радев.

Конкурсът за иновативно предприятие на годината отличава победителите с марка за високи постижения в иновациите

Baner Konkurs IPНа 23 юли стартира кампанията за 14-о издание на Конкурса "Иновативно предприятие на годината 2018". Иновативни български новостартиращи и утвърдени предприятия могат да кандидатстват по електронен път до 15 октомври включително. Традиционно наградите се връчват лично от Президента или Министър председателя на РБългария по време на Националния иновационен форум през декември.

Стартира Тринадесетият Национален Конкурс Иновативно предприятие на годината 2017

baner NIF2017 300x250Националният конкурс Иновативно предприятие на годината ежегодно награждава български предприятия суспешно реализирани иновативни продукти, процеси, услуги и практики на българския и световния пазар.

Дванадесети национален иновационен форум - Иновации чрез таланти - 7 декември 2016 г.

nif 2016Дванадесетия Национален иновационен форум, който се организира от Фондация "Приложни изследвания и комуникации", АРК Консултинг, Еnterprise Europe Network – България, Представителството на ЕК в България

Дванадесети Конкурс Иновативно предприятие на годината 2016

inowatovno predpriatieФондация Приложни изследвания и комуникации, с подкрепата на Еnterprise Europe Network - България,  в партньорство с Bloomberg TV България и Investor.bg, обявяват 12-то издание на Конкурса Иновативно предприятие на годината 2016.

Старозагорската Бултех 2000 спечели награда за иновации

bulteh101215Старозагорската фирма Бултех 2000 спечели престижна награда в Конкурса за иновативно предприятие на 2015 година. Той бе организиран за единадесета поредна година от Фондация Приложни изследвания и комуникации, координатор на Enterprise Europe – България.

Единадесети конкурс Иновативно предприятие на годината 2015

IEY award 2014Фондация Приложни изследвания и комуникации с подкрепата на Еnterprise Europe Network - България и в партньорство с Министерството на икономиката обявяват 

В момента има 23  гости и няма потребители и в сайта

Top