en

Дванадесети Конкурс Иновативно предприятие на годината 2016

inowatovno predpriatieФондация Приложни изследвания и комуникации, с подкрепата на Еnterprise Europe Network - България,  в партньорство с Bloomberg TV България и Investor.bg, обявяват 12-то издание на Конкурса Иновативно предприятие на годината 2016.

В конкурса под патронажа на Президента на България Росен Плевнелиев  и с подкрепата на Еnterprise Europe Network - България,  в партньорство с Bloomberg TV България и Investor.bg,  могат да участват активни български фирми, които имат успешно разработена и внедрена иновация през последните три години. Срок за подаване на номинации по електронен път -15 октомври 2016 до 24:00 часа.

Конкурсът има за цел да популяризира успешните български бизнес модели, основаващи се на иновации и нови технологии. Наградата е призната и от Европейската комисия за най-добра национална практика в подкрепа на иновативното развитие. Победителите се обявяват на ежегодния Национален иновационен форум, планиран за началото на декември 2016 г.

Кандидатите се оценяват  в категории по специална методология от експертна група и от жури според въздействието на отличените иновации. Досега близо 70 фирми бяха отличени за своите постижения. Те получиха наградите си лично от българския президент.

Подробности за конкурса:

Всички издания на Конкурса за иновативно предприятие на годината

Националният конкурс Иновативно предприятие на годината 2016 стартира през 2004 г. Наградите се присъждат в категории според въздействието на отличените иновации като:

  • Пазарно лидерство (награда за иновативен продукт, наложил се на международния пазар)
  • Качество на живот (иновация, имаща потенциал или довела до подобряване качеството на живот на потребителите)
  • Зелена иновация (иновация в областта на устойчивото и екологично съобразено развитие)
  • Иновационен мениджмънт (съгласно международно признатите критерии на IMP³rove-European Innovation Management Academy)
  • Социална иновация (нови продукт, услуга или модел, които отговарят на социални потребности и създават нови социални отношения)
  • Иновация в креативните индустрии (иновации чрез дизайн, дигитални игри, архитектура и дизайн на градска среда, филмова и музикална индустрия)
  • Иновативно новостартирало предприятие (до три години от създаването му)
  • Иновации  за развитие на таланти (Иновация за развитие на таланти - инициативи в подкрепа на развитието на човешките ресурси, млади таланти и предприемачи)

За повече информация посетете уебсайта на конкурса  или пишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., тел: 02/ 9733000 (в. 437)

В момента има 45  гости и няма потребители и в сайта

Top