en

Стартира Тринадесетият Национален Конкурс Иновативно предприятие на годината 2017

baner NIF2017 300x250Националният конкурс Иновативно предприятие на годината ежегодно награждава български предприятия суспешно реализирани иновативни продукти, процеси, услуги и практики на българския и световния пазар.В Конкурса могат да участват активни български фирми, които имат успешно разработена и внедрена иновация през последните три години.

Националният конкурс се организира от Фондация „Приложни изследвания и комуникации, АРК Консултинг и Enterprise Europe Network - България,с подкрепата на Генерална дирекция Вътрешен пазар, промишленост, предприемачество и МСП на Европейската комисия, в партньорство с Българска национална телевизия, списание Икономика и икономически портал Economic.bg.

Традиционно наградите се връчват лично от Президента или Премиера на РБългария по време на Националния иновационен форум.

Как да кандидатствате в 5 лесни стъпки:

Посетете сайта на Конкурса и регистрирайте предприятието си. Кандидатстването е изцяло електронно. Вижте и някои от предишните победители.

Важни срокове:

Подайте кандидатурата си по електронен път до 23:45 часа на 15 октомври 2017 г.!

Церемонията по връчването на наградите ще се състои на в периода 1-7 декември 2017 г. по време на Тринадесетия Национален иновационен форум.


За Конкурса:


Стартирал през 2004 г., Конкурсът има мисията да насърчи иновационната дейност на българските предприятия и да популяризира техните успешни иновации сред широката общественост. Досега близо 80 фирми бяха отличени за своите постижения.

Конкурсът е признат от Европейската комисия за най-добра национална практика за популяризиране на иновативното развитие.

Кандидатите се оценяват по специална методология от експертна група и външно жури.

Наградите за 2017 г. се присъждат в категории според въздействието на отличените иновации като:

    - Пазарно лидерство
    - Качество на живот
    - Зелена иновация
    - Иновационен мениджмънт
    - Социална иновация
    - Иновация в креативните индустрии
    - Иновативно новостартирало предприятие
    - Иновации за развитие на таланти

Победителите в Националния конкурс Иновативно предприятие на годината, 2016

Предходни издания на Националния Конкурс Иновативно предприятие на годината

За повече информация посетете уебсайта на Конкурса или ни пишете на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., тел: 02/ 9733000 (в. 437, 433)

За връзки с медиите, моля пишете на e-mail: maya.tsaneva(at)online.bg.


В момента има 72  гости и няма потребители и в сайта

Top