en

Тринадесети Националн иновационен форум България в глобалните технологични вериги

news 20107Фондация "Приложни изследвания и комуникации", АРК Консултинг, Еnterprise Europe Network – БългарияПредставителството на ЕК в България, с подкрепата на Генерална дирекция “Вътрешен пазар, промишленост, предприемачество и МСП“ на Европейската комисия и Единен център за иновации на БАН

в медийното партньорство с Българска национална телевизия,  списание "Икономика" и икономически портал Economic.bg, организират Тринадесетия Национален иновационен форум "България в глобалните технологични вериги".

Форумът ще се проведе на 15 декември 2017 г., от 11:00 ч. в София Хотел „Балкан“, зала „Средец“ (бивш хотел „Шератон“).

Националният иновационен форум е ежегодно събитие, с традиции в България, което обединява усилията на всички заинтересовани страни за подобряване на иновационната среда в страната. Форумът е най-представителната национална иновационна платформа за сътрудничество между фирмите и научните среди; между български и чуждестранни организации, насоченa към стимулиране на националната икономика и повишаване на конкурентоспособността на българските фирми чрез внедряване на нови технологии, производство на нови изделия и продукти и коопериране с европейски партньори. Събитието ексклузивно представя и националния доклад Иновации.бг, който ежегодно изготвя оценка на иновационния потенциал на българската икономика и позицията й в европейски мащаб.

По време на форума ще се проведе церемонията по награждаване на победителите в 13-то издание на Националния конкурс „Иновативно предприятие на годината 2017. Форумът се провежда под егидата на Президента на Република България г-н Румен Радев и е със специалното участие на г-н Томислав Дончев, вицепремиер на Република България.

За регистрация за участие във Форума, моля попълнете електронния формуляр ТУК  не по-късно от 12:00 часа на 14 декември 2017 г.

Програма на Тринадесетия Национален иновационен форум

За контакт:

Фондация „Приложни изследвания и комуникации“
тел.: 02/ 973 3000 (вътр. 433, 437)

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

В момента има 50  гости и няма потребители и в сайта

Top